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~Chat, wine, appetizers~ Antipasto set menu available at dinner time
ホテル1階 イタリアンレストラン「シンクロニア ディ シンジハラダ」では、~おしゃべりとワインと前菜と~をコンセプトに開催しておりました「アンティパストセット」を、好評につき、皆様にさらにご利用いただきやすいよう期間や曜日の制限を設けず、ディナータイムの通常メニューとしてご提供することといたしました。
ワインをのみながらおしゃべりや会話を楽しみ、軽くお食事ができる「アンティパストセット」は、
仕入れによりメニュー内容が時季により替わりますが、味わい深い素材を存分にお楽しみいただけるメニューです。
まず初めに”アミューズ”
朝食でも人気の「季節の野菜を使ったバーニャカウダ」をディナー限定の シンクロニアスタイルで。
色とりどりのカラフルな野菜に合わせるオリジナルバーニャカウダソースのほかに、京都の素材を取り入れたアクセントを日替わりで3種添えています。
そのあとは、それぞれご希望のセットメニューをお楽しみください。
![(Example) Bagna cauda made with seasonal vegetables](https://images.microcms-assets.io/assets/319c608d4e9c445a9a79cf6d4f07a336/7163b5a02f5c402885fe8868effc737d/2300706sincronia3363_a.jpg?w=1400)
![(Example) Kinka pork roast](https://images.microcms-assets.io/assets/319c608d4e9c445a9a79cf6d4f07a336/5d985a711fe646179c45bc863c6a4066/ISA00961.jpg?w=1400)
![(Example) Grilled sweet sea bream with herb butter sauce](https://images.microcms-assets.io/assets/319c608d4e9c445a9a79cf6d4f07a336/10d4a0bfa29643dc9c7d9c54f81deb30/22_12_1%20039.jpg?w=1400)
<<Example of menu>>
アミューズ
「季節の野菜を使ったバーニャカウダ」 シンクロニアスタイル
前菜2品+ メイン1品
<メニュー例>
前 菜・ブラウンマッシュルームのアッロースト 黒ニンニクとシェリービネガーのソース
・鱧のセモリナ粉フリット
メイン・甘鯛の鱗焼き 香草バターのソース or 蝦夷鹿のアッロースト 赤ワインのソース
period | From Thursday, January 4, 2024 |
time | 17:30~22:00(L.O.20:00) |
価 格 | 6,000円 |
number of people | From 1 person |
Notes | *Prices include consumption tax and service charge. *All images are images. *Please use the same menu for all attendees (groups, tables). *The contents of the menu may change depending on the availability. ※ランチタイム・ディナータイムは10歳未満のお子様のご入店をご遠慮いただいております。 *By law, we do not serve alcohol to anyone driving a car or to anyone under 20 years of age. Please note. *If we cannot contact you within 10 minutes of your reservation time, we may have to cancel your reservation, so please be sure to contact us if you will be late. *All seats are non-smoking. |