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期間:2025年06月15日まで

Modern French cuisine for spring, with "beautiful dishes" to brighten up your new year

We will be selling a new spring menu, featuring spring ingredients such as white asparagus and red sea bream, presented in colorful presentations using the delicate techniques of French cuisine.
This season of celebration, new encounters and beautiful modern French cuisine will add elegance to your stay and create memorable moments.

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15F French restaurant "La Belle Assiette"

period

2025年3月17日(月)~2025年6月15日(日)

time

Lunch: <Weekdays > 11:30 - 15:00 (L.O. 13:30)
<Saturdays, Sundays and holidays> 11:00 - 15:00 (L.O. 13:30)
Dinner: 17:30 - 22:00 (L.O. 21:00)
Closed on Sundays for dinner (if consecutive holidays fall on a Sunday, the restaurant is open on Sunday and closed on the following Monday).

price

Lunch: From 4,500 yen (120 minutes)
Dinner: from 7,500 yen

[Dinner] Prix fixe dinner from 7,500 yen
The goût de printemps

One of the main dishes is pan-fried fish, a classic French dish, prepared with red sea bream, giving it a spring-like feel.
The skin is crispy and fragrant, the meat is moist, and the refreshing lemon butter sauce gives it a sophisticated flavor.
Enjoy a memorable and beautiful experience at a restaurant overlooking the glittering night view of Osaka city.

アミューズ
ポークリエット

前菜(6種類からお選びいただけます)
・コンビネーションサラダ
・パテ・ド・カンパーニュ
・ラパンとオリーブのテリーヌ
・玉葱とバニラのクリームスープ
・ノルウェー産サーモンマリネと白アスパラガスのサラダ仕立て グリビッシュソース
・フォアグラのコンフィ ドライイチジクのジャムと共に +1,500円

メインディッシュ(7種類からお選びいただけます)
・スズキのソテー バジルソース
・真鯛のポアレ レモンバターソース
・京都日吉豚のプティサレ エーグルドゥースソース
・チェリーバレー種 鴨もも肉のコンフィ
・サーロインのグリル カフェ・ド・パリ +1,400円
・フランス産仔牛のロースト エシャロットソース +1,500円/1名様(2名様からのご提供)
・黒毛和牛のソテー ペリグーソース +4,400円

デザート(2種類からお選びいただけます)
・イチゴのパルフェグラス フルーツのサラダを添えて
・フロマージュ

コーヒー または 紅茶

(Appetizer) Lapin and olive terrine
(Appetizer) Lapin and olive terrine
(Main dish) Sauteed sea bass with basil sauce
(Main dish) Sauteed sea bass with basil sauce
(Dessert) Strawberry parfait glace with fruit salad
(Dessert) Strawberry parfait glace with fruit salad

[Lunch] Selectable main dish + hors d'oeuvre buffet from 4,500 yen

This salad of Hokkaido scallops and white asparagus is a delightful marriage of flavors and textures, reminiscent of a garden bursting with blooming flowers.
Enjoy the chef's unique selection of "beautiful dishes" in a spacious space with a panoramic view of Osaka cityscape from the large windows.

メインディッシュ(8種類からお選びいただけます)
・北海道産ホタテと白アスパラガスのサラダ仕立て グリビッシュソース
・真鯛のポアレ レモンバターソース
・京都日吉豚のプティサレ エーグルドゥースソース
・チェリーバレー種 鴨もも肉のコンフィ
・仔羊のトマト煮込み ''ナバラン'' クスクス添え
・サーロインのグリル カフェ・ド・パリ +1,400円
・フランス産仔牛のロースト エシャロットソース +1,500円/1名様(2名様からのご提供)
・黒毛和牛のソテー ペリグーソース +4,400円

Hokkaido scallops and white asparagus salad with gribiche sauce
Hokkaido scallops and white asparagus salad with gribiche sauce

*Prices include consumption tax and service charges.
*The contents of the menu may change depending on the availability.
*All seats are non-smoking. Smoking space is located on the 15th floor.
*Image is for illustrative purposes only.

Reservation