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September 2, 2024

[Royal Park Hotels] Sustainable vegetable soup served at 12 hotels nationwide

Water chestnuts will be effectively used as compost, and organic vegetables grown there will be made into soup that will be served at 12 Royal Park Hotels.

■ Soup made with sustainable vegetables

Under the supervision of Group Executive Chef Masaki Matsuyama, the corn and onions grown in the Yatsugatake Mountains are prepared while still fresh, bringing out their sweetness and flavor to the fullest and creating soup using cooking methods that bring out the best in them.

【コーンスープ】
生でも美味しい新鮮なトウモロコシをさっぱりとした冷製のスープに。甘みと旨みを際立たせる少しの塩味、あえて粒を残さず滑らかな舌触りに仕上げることで、素材本来の甘みを堪能できます。


【オニオンスープ】
玉ねぎの持つ甘みはもちろんのこと、少しのバターを加えてソテーすることで引き出される深いコクと香ばしさも楽しんでいただける温製スープ。
体と心に沁みわたるほっとする美味しさです。

< スープが生まれるまでのストーリー >

Offer period

September 1st (Sun) to October 31st (Thu) 2024 *Available while supplies last

Place

ロイヤルパークホテル(東京・日本橋)
シェフズダイニング「シンフォニー」、エグゼクティブラウンジ

横浜ロイヤルパークホテル
フレンチレストラン「ル シエール」、鉄板焼「よこはま」、クラブラウンジ

ザ ロイヤルパークホテル アイコニック 東京汐留
オールデイダイニング「HARMONY」

ザ ロイヤルパークホテル 銀座6丁目
洋食屋「銀座ランプ亭」

ザ ロイヤルパークホテル 東京羽田
レストラン&バー「テイルウィンド」

ザ ロイヤルパーク キャンバス 札幌大通公園
CANVASラウンジ「KOKAGE」

ザ ロイヤルパーク キャンバス 銀座8
レストラン「Opuses」

ザ ロイヤルパーク キャンバス 名古屋
カジュアルダイニング「ムッシュいとう」

ザ ロイヤルパーク キャンバス 京都二条
CANVASラウンジ

ザ ロイヤルパーク キャンバス 大阪北浜
CANVASラウンジ

ザ ロイヤルパーク キャンバス 神戸三宮
CANVASラウンジ

丸ノ内ホテル
フレンチレストラン「ポム・ダダン」

■Mitsubishi Estate Group's Initiatives

The Mitsubishi Estate Group is working with the Ministry of the Environment's Imperial Palace Outer Gardens Management Office on an initiative entitled "Moat Project" aimed at restoring the aquatic ecosystem and preserving biodiversity in the moat of the Imperial Palace Outer Gardens in Marunouchi, Tokyo.
Starting in 2019, waterweed harvested during the Ministry of the Environment's maintenance of the moat around the Imperial Palace has been turned into compost, which is then used to grow vegetables in Yamanashi Prefecture, which are then used as ingredients in the cafeteria at Mitsubishi Estate's headquarters, creating a resource circulation system that connects urban and rural areas.

People involved in the environmental restoration of the moat, an oasis in the city, farmers who grow vegetables with particular attention to the soil and fertilizer, and chefs who turn food into delicious soups. Through this project that connects urban and rural areas with the baton of circulation, we aim to make food waste reduction and SDGs activities more familiar to people.

This initiative aims to contribute to the achievement of SDGs goals 11 "Sustainable cities and communities," 12 "Responsible consumption and production," and 17 "Partnerships to achieve the goals."

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