BANQUETBanquet/Meeting

  • TOP
  • Banquet/Meeting

BANQUET &
MEETING ROOM
Facility information

1F Banquet Hall "Mai"

The 145㎡ banquet hall can be used for conferences and receptions and can be also divided into two sections. (Capacity of approximately 100 people)

1F Banquet Hall "Mai"
Room Size
Approximately 145㎡ (can be divided into two: 82.94㎡ / 62.64㎡)

Sample Layout

Reception (Standing Buffet) 100 people

Round Table 80 people

Theater 140 people

School 63 people

School 54 people

Matching table 108 people

* Photos and floor plans are for illustrative purposes only.

INFORMATION
ON EDUCATIONAL TRIPS
Information on educational trips

RECEPTION & PARTYReception & Party

冬の宴会プラン

In a space that casually incorporates the motif of "Plum Blossoms (Ume no hana)" in carpets and chandeliers,
how about a reception or party while enjoying the “Umekoji-ness”?

冬の宴会プラン
plan period
2024/12/1(日)〜2025/2/28(金)18:00〜22:00(2時間制)
※卓盛りプラン
※15名様より承ります
Price
お一人様 5,500円プラン
お一人様 7,700円プラン
banquet hall
Banquet Hall "Mai"
cooking

▷お一人様 5,500円
オードヴル3種盛り
チキンと香草のベーコン巻とクスクスのサラダ
フグの柚子胡椒揚げ
真鱈とほうれん草のオーブン焼き
豚ヒレポークチャップ
ねぎとおもちのピザ
ヤリイカと明太子のパスタ
フルーツ
コーヒー

▷お一人様 7,700円
ズワイ蟹のパイ詰め スモークサーモンのムース
合鴨ロースの山椒焼き 菜の花オレンジ添え
あんこうの天ぷら 小柱と里芋かき揚げ
コンソメロワイヤル
金目鯛のポワレ 柚子ジャムとバターソース
牛ロースのタリアータ 春菊とごぼうのソース
カリフラワーとアンチョビのアーモンドサラダ
生ハムとさつま芋のニョッキ
デザートとフルーツ
コーヒー

※The photograph is an image.
*Please ask the person in charge about allergies.

free drink
all you can drink
Bottled beer (Ichiban Shibori)
Wine (Red/White)
Whiskey
Shochu (Wheat, Sweet Potato)
Oolong Tea
Orange Juice
special service
安心してお食事をお楽しみいただけるよう、心を込めておもてなしをさせていただきます。
ご予約制(ご利用日の3日前)
※7700円卓盛り イメージ
※7700円卓盛り イメージ

Inquiries for Banquets and Meetings

+81-75-354-1121Reception Hours 9:00-17:30
Reservation