Reception (Standing Buffet) 100 people
BANQUETBanquet/Meeting


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- Banquet/Meeting
BANQUET &
MEETING ROOMFacility information
1F Banquet Hall "Mai"
The 145㎡ banquet hall can be used for conferences and receptions and can be also divided into two sections. (Capacity of approximately 100 people)

- Room Size
- Approximately 145㎡ (can be divided into two: 82.94㎡ / 62.64㎡)



Sample Layout


Round Table 80 people

Theater 140 people

School 63 people

School 54 people

Matching table 108 people
* Photos and floor plans are for illustrative purposes only.
INFORMATION
ON EDUCATIONAL TRIPSInformation on educational trips
- ・ "Information on educational trips" (PDF) Click here
RECEPTION & PARTYReception & Party
春の宴会プラン
In a space that casually incorporates the motif of "Plum Blossoms (Ume no hana)" in carpets and chandeliers,
how about a reception or party while enjoying the “Umekoji-ness”?

- plan period
- 2025/3/1(土)〜2025/5/31(土)12:00〜22:00(2時間制)
※卓盛りプラン
※15名様より承ります
- Price
- お一人様 5,500円プラン
お一人様 7,700円プラン
- banquet hall
- Banquet Hall "Mai"
- cooking
▷お一人様 5,500円
オードヴル3種盛り
蒸鶏とオクラの梅和えサラダ
筍の天婦羅としらすのかき揚げ
鰆のグリル シェリービネガーのクリームソース
ローストポークの塩麴焼
ポテトとソーセージのカレーピザ
山菜パスタ
フルーツ
コーヒー▷お一人様 7,700円
彩り野菜のゼリー寄せとスモークサーモンのロール
豚肉とパセリのテリーヌと合鴨ロースの山椒焼
生ハムとアボカドの生春巻
スズキと海老のたたき身のバロティーヌ
牛ロースのタリアータ オニオンバルサミコソース
キャベツとセミドライトマトの柑橘マリネ
桜海老と枝豆のリゾット
酒粕入り茶碗蒸し
デザートとフルーツ
コーヒー※The photograph is an image.
*Please ask the person in charge about allergies.
- free drink
all you can drink - Bottled beer (Ichiban Shibori)
Wine (Red/White)
Whiskey
Shochu (Wheat, Sweet Potato)
Oolong Tea
Orange Juice
- special service
- 安心してお食事をお楽しみいただけるよう、心を込めておもてなしをさせていただきます。
ご予約制(ご利用日の3日前)


- ・「春の宴会プラン」(PDF)はこちら